Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La comèdia gestual El viatge de l’heroi serà el darrer espectacle teatral del cicle Com a casa d’aquesta temporada

10 de maig de 2022

Aquest divendres, a les 20h, al Teatre Cal Bolet, l’actor vilafranquí Inda Pereda presenta el seu nou espectacle, El viatge de l’heroi, treballat dins del circuit local de creació que s’inicia a l’Espai Jove La Nau i continua en residència al teatre Cal Bolet.

Després de diplomar-se com a intèrpret de llenguatge de signes, Inda Pereda va començar a treballar en el gest i la comunicació no verbal sobre els escenaris. Postgraduat en teatre físic i creació teatral a Londres, es va formar amb John Wright, Gabriel Chamé, Christine Rossignol, Philippe Gaulier, Angela de Castro i Grzegorz Bral, entre d’altres. Ha actuat al Sadler’s Wells i el Southbank Centre.

El viatge de l’heroi tanca una trilogia iniciada amb TRAPPED, estrenada al London Clown Festival el 2016, la primera obra en solitari de Cia. Inda Pereda, inspirada en l'obra barroca La vida es sueño de Pedro Calderón de la Barca, seguida per LUBBERT, que posa en evidència les incongruències i contradiccions de l'ésser humà a través de la pintura d’ El Jardí de les Delícies del Bosco.

Amb El viatge de l’heroi, Inda Pereda ens proposa un viatge d'autosuperació en un format multidisciplinari i en clau de comèdia en el qual apareixen dos conceptes amb recurrència: la solitud i el coratge.

El cicle Com a casa aplega els espectacles que tenen un vincle especial amb el nostre territori perquè han estat interpretats, dirigits, produïts o creats per artistes penedesencs.

Abans de tancar la temporada serà possible veure’n un més, en aquest cas de música, el proper 29 de maig: la popular peça lírica Cançó d’amor i de guerra, versionada pel penedesenc Marcel Casellas. 

Fitxa artística d’El viatge de l’heroi

Idea i interpretació: Inda Pereda
Direcció artística: Aitor Basauri 
Ajudantia de direcció: Marta Iglesias 
Assessorament en moviment: Zero en Conducta (Julieta Gascón i José Puchades (Putxa)
Assessorament en slapstick: Jorge Méndez 
Disseny d' escenografia: Sergi Corbera 
Disseny de so: Orestes Gas 
Vestuari: Blanca Ferré 
Data: 13/05/2022
Hora: 20 h.

Preu anticipada:  16,00€
Preu taquilla:  18,00€ 
Durada: 65 minuts

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Més informació: https://espectacles.vilafranca.cat/

pujar inici

Accessibilitat