Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

L’espectacle Cadires, amb Mont Plans i Oriol Genís, tanca la temporada de teatre aquest divendres al claustre dels Trinitaris

01 de juny de 2022

Com cada any, els darrers espectacles de teatre i música se celebren al claustre dels Trinitaris. Aquest divendres i el vinent serviran de clausura d’una temporada de recuperació. L’espectacle d’aquest divendres 3 de juny, a les 20h, Cadires, aplega dos grans noms del teatre català: Mont Plans, amb una reeixida trajectòria vinculada a la comèdia i Oriol Genís, un actor vinculat al teatre independent i de text.

Inspirant-se en el clàssic del teatre de l’absurd de Ionesco Les Cadires, els dos intèrprets despleguen per als espectadors, en un to desenfadat i íntim, tota una trajectòria carregada de records que els són propis, però també retraten un país.

"Cadires és un homenatge al vell ofici d’aquests éssers tan fràgils i fascinants que són els actors i les actrius. Amb les seves pantomimes i les seves mitges mentides. Amb la seva meravellosa humanitat” (Albert Arribas, autor i director)

El proper divendres 10, al mateix espai del claustre dels Trinitaris, tindrà lloc el darrer concert de la temporada: Tranquila. Celeste Canta a Chavela, un homenatge a Chavela Vargas, amb la veu de Celeste Alías, amb el qual es tancarà definitivament la programació professional fins al proper mes de setembre.

Fitxa tècnica CADIRES:

Dramatúrgia i direcció: Albert Arribas
Interpretació: Mont Plans i Oriol Genís
Ajudantia de direcció: Eva Vilar
Data: 03/06/2022
Hora: 20 h.
Lloc: Claustre dels Trinitaris
Gènere: Teatre
Preu anticipada:  20,00€ 
Preu taquilla:  22,00€
Durada: 90 minuts
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Més informació:
https://espectacles.vilafranca.cat/

Foto: Carme Ferrer

pujar inici

Accessibilitat