Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Cal Bolet se suma als actes del Dia Internacional de la Dansa amb Lowland, de Roser López Espinosa

25 de abril de 2016

Un espectacle ple de llum i vitalitat sobre la llibertat. 
Aquest diumenge 1 de maig a les 19h arribarà la dansa a Cal Bolet amb l’espectacle: Lowland, de Roser López Espinosa.
Fascinats per les migracions dels ocells, volem aprendre a volar. Lowland ens retorna a l’animalitat del cos i del moviment, a l’aprenentatge, l’esforç, la tenacitat i la resistència, la bellesa, l’esperit de superació i l’esperit de llibertat. Partir o arrelar-nos? Lowland és el paisatge de cadascú i el viatge. Només es pot volar amb el cos i ens caldrà enginy i imaginació per aconseguir unes ales. Un imaginari del món de les aus i dels homes, ple de llum i vitalitat a Lowland, la terra baixa.

Roser López Espinosa (Granollers, 1980), graduada en dansa contemporània a Amsterdam, ha col•laborat com a ballarina amb Àngels Margarit / Cia Mudances, Cesc Gelabert i el director de cine Isaki Lacuesta, Iago Pericot, Iago Pericot, Bebeto Cidra i Las Malqueridas, entre d’altres. Desenvolupa en paral•lel el seu propi treball de creació des del 2006, amb peces com The lizard’s skin, Còncau, Miniatura, etc, que han rebut el reconeixement internacional amb premis al Festival Masdanza, al Certamen de Burgos-NY i al Certamen de Madrid i han format part de la gira europea Aerowaves. Al 2011 la revista de dansa Susy-Q la considera un dels cinc joves coreògrafs més prometedors del panorama espanyol. L’any 2013 estrena Lowland, espectacle que en l'actualitat segueix de gira internacional i que ha rebut una gran acollida de públic i crítica a Les Hivernales al passat festival d'Avignon Off.  El seu treball de creació i els seus cursos han format part de programacions internacionals de referència a Europa, així com a Egipte, Canadà, Argentina, Xile, Panamà i Japó.
 
"És magnífic, magnètic, m’atreviria a dir que hipnòtic."
Jordi Cervera, Catalunya Ràdio

"Una odissea meravellosa ballada a duo: una partitura sublim i delicada, fresca i innovadora, hipnòtica i captivadora." 
         Jean Hostache, City Local News
 
Aquest espectacle forma part dels actes del Dia Internacional de la Dansa.

pujar inici

Accessibilitat