Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La infanticida, de Caterina Albert, amb música de Clara Peya, divendres a Cal Bolet

02 de març de 2022

Aquest divendres, a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet, veurem un espectacle que combina el conegut text La infanticida de Caterina Albert amb la música de Clara Peya. Un format excepcional, una òpera electrònica escrita per Marc Rosich i dirigida per Marc Angelet que recupera un clàssic de la literatura catalana.

Un conjunt de talents s’apleguen en aquest espectacle que homenatja un text que va trencar motlles: un monòleg interior que Caterina Albert va escriure l'any 1898 i té com a protagonista i com a únic personatge la Nela, una dona que ha estat enviada a un psiquiàtric després de cometre un infanticidi.

La Infanticida no va estrenar-se fins a seixanta anys després que fos escrita.

L’obra forma part de la programació d’aquest mes de març, mes de la dona, plena de dones creadores, intèrprets i directores dins de la programació professional del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal.

Donada la coincidència d’aquesta representació amb la rua de Carnaval a Vilafranca, l’horari de l’espectacle s’ha avançat trenta minuts i començarà a les 19.30h.

 

Fitxa artística:

Interpretació: Neus Pàmies Juárez i Gerard Marsal Norte
Autoria: Caterina Albert, Clara Peya i Marc Rosich
Direcció: Marc Angelet
Data : 04/03/2022
Hora: 19.30 h
Lloc: Teatre Cal Bolet
Gènere: Teatre
Preu anticipada: 16,00€
Preu taquilla:  18,00€ 
Durada: 60 minuts

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Més informació:

https://espectacles.vilafranca.cat/

pujar inici