Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Boira a les orelles, divendres al Teatre Cal Bolet

17 de novembre de 2021

Aquest divendres a les 20h, arriba al Teatre Cal Bolet un espectacle de creació col·lectiva de la cia. Els Pirates Teatre, que ens explica la història de l’escenògraf de la companyia i la seva sordesa profunda, que es va confirmar quan tenia 5 anys.

Boira a les orelles és un espectacle de petit format que aborda la diversitat funcional a través d’aquesta experiència en primera persona.

Els Pirates construeixen aquest espectacle en col·laboració amb l’associació Inclusivxs, que vetlla per garantir la inclusió de les persones amb diversitat funcional en tots els àmbits de la vida i s’ocupa de fer accessible aquesta funció teatral per a les persones amb sordesa, a través de la traducció a la llengua de signes al català.

Boira a les orelles ens apropa a la trajectòria vital de l’Enric, nascut en una família de músics que li va facilitar l’aprenentatge del llenguatge oral, el va motivar a tocar instruments, estudiar una carrera i convertir-se en escenògraf.

Fitxa artística:

Intèrprets: Núria Cuyàs, Laura Pau i Lluna Pindado

Direcció i il·luminació: Adrià Aubert

Dramatúrgia: Els Pirates Teatre i Míriam Escurriola

Sobretitulació: Fundació Els Trens Turons i Passar Via, empresa d’inserció S.L.

Interpretació a la llengua de Signes Catalana (LSC): Inclusivxs

Durada: 70 Minuts

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

Més informació:

espectacles.vilafranca.cat

 

pujar inici

Accessibilitat