Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Calendari de visites guiades a Vilafranca per a l’any 2008

03 de març de 2008
El cicle de recorreguts i visites comentades comença amb el circuit de la Vilafranca Medieval que tindran lloc els dies 9, 16 i 30 de març a través del patrimoni arquitectònic que es conserva a la ciutat i que mostra l’esplendor dels rics edificis civils i religiosos que encara es conserven: el Palau Reial, el Palau Baltà, l’Antic Convent de Sant Francesc, la Casa de la Vila i la Casa Macià o la capella de l’Ordre de l’Hospital de Sant Joan de Jerusalem.
Les visites guiades es centren en dues temporades concretes com són la primavera i la tardor, excepte les visites al campanar que tindran lloc tots els dissabtes d’estiu, des del mes de juny fins al mes de setembre. El Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha editat el calendari de visites guiades per a tot l’any 2008 amb les dates detallades dels dies de les visites a les rutes medieval i modernista, al cementiri i les de posta de sol al campanar de Santa Maria.
Aquest calendari és gratuït i es pot recollir a l’Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila diàriament en horari els matins de 9 a 1 i les tardes de 4 a 7, o bé consultant l’agenda de la web municipal www.vilafranca.cat.
pujar inici