Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Raquel Hidalgo guanya el concurs de calendaris del Dia de les Dones

31 de març de 2021

Raquel Hidalgo és la guanyadora del concurs de calendaris "Abraçades des de la sororitat", convocat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb motiu del 8M-Dia internacional de les Dones. Al concurs s’hi han presentat un total de 52 obres, que han estat valorades pel jurat format per les il·lustradores i dissenyadores Nenén Giménez i Mireia Andrade, i la professora de Batxillerat Artístic de l’IES Milà i Fontanals, Helena Gonzàlez.

La proposta que ha guanyat el premi de 700€ del concurs és un treball de Raquel Hidalgo, dissenyadora i il·lustradora de Santa Margarida i els Monjos. Hidalgo, de 31 anys d’edat, ha realitzat un calendari en el qual ha volgut reflectir de forma directa el lema del concurs: "Abraçades des de la sororitat". Precisament, el jurat va destacar la sintonia de la imatge del calendari guanyador amb el lema del concurs. Segons ha explicat l’autora, en el calendari es pot veure una representació diversa de dones, donades de la mà com a gest identificatiu de la sororitat entre elles.

Des del Servei d'Igualtat de l'Ajuntament de Vilafranca s’agraeix la participació de totes les persones que han participat en el concurs de calendaris, pel seu esforç de creació i pel temps que han dedicat a la realització del calendari.

 

  
 

pujar inici

Accessibilitat