Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Camerata Penedès tanca la temporada a l’Auditori a ritme de jazz

24 de gener de 2022

En el concert del proper diumenge 30 de gener, a les 19h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, el saxofonista Lluc Casares teixirà amb Camerata Penedès l’obra FOCUS. El seu compositor, Eddie Sauter, gran admirador del llenguatge de Béla Bartók i Igor Stravinsky, va elaborar una combinació timbrico-lírica amb la finalitat que, originalment, el saxofonista Stan Getz enllacés les seves improvisacions amb l’orquestra de cordes.

Sense sortir del segle XX, aquest concert inclourà les sis danses folklòriques del geni magiar Bartôk. El programa comptarà amb la participació de dinou alumnes de l’Escola Municipal de música M. Dolors Calvet, que col·laboraran en la primera peça del programa tocant violins, viola, cello i contrabaix.

Programa del concert

  • Palladio, K. Jenkins  I. Allegretto – amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca del Penedès.
  • Sis danses romaneses, B. Bartok. I. Bot tánc - Jocul cu bâtă (dansa del pal) II. Brâul (dansa del xal) III. Topogó - Pe loc (al mateix lloc) IV. Bucsumí tánc - Buciumeana (dansa de bucum) V. Román polka - Poarga Românească (polka romanesa) VI. Aprózó - Mărunțel (minúscul)
  • Focus (dedicat a S. Getz), E. Sauter I. "I'm Late" II. "Her" III. "Pan" IV. "I Remember When" V. "Night Rider"  VI. "Once Upon a Time"  VII. "A Summer Afternoon"

 

Podeu consultar la informació del concert i la fitxa artística a:
https://espectacles.vilafranca.cat/

Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.
Durada: 70 min.

Més informació:
https://espectacles.vilafranca.cat/
https://www.cameratapenedes.com/

odsods 4

pujar inici

Accessibilitat