Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Aquest dissabte acte en record de l’artista Àngel Camino

19 de setembre de 2022

Aquest dissabte 24 de setembre, a les 12 del migdia, es farà al claustre de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès, un acte de trobada, record i reivindicació de l‘obra de l’escultor i gravador Ángel Camino. Aquest acte vol ser un espai de trobada entre familiars, amics, veïns, companys de professió i persones vinculades a l'Ángel a través del món de l'art, un espai de memòria i reivindicació del seu llegat.

L’acte es realitzarà al voltant de les seves escultures, resum d'una llarga trajectòria artística, pertanyents a la darrera exposició que Ángel Camino va inaugurar al claustre, per partida doble, el mes de maig, amb els títols La paraula, la matèria, el somni i Volaverunt.

Es comptarà amb la intervenció d’amics, col·laboradors, escultors i familiars de l’artista i amb la lectura poètica dels textos que acompanyen cadascuna de les escultures que hi ha al claustre. Aquesta lectura anirà acompanyada de de la guitarra de Cristian Gómez.

A la sala Capitular del Claustre es projectarà un audiovisual circular de 3 minuts, fragment d’un treball de participació artística titulat El món en un gra de sorra que pren com a base l’obra d’Ángel Camino, un treball on conflueixen diferents disciplines artístiques: escultura, gravat, dibuix (Ángel Camino); llenguatge audiovisual (Pep Puig); imatge i fotografia (Pere Pascual); música (Roger Subirana); poesia (Sílvia Amigó) i dansa.

pujar inici

Accessibilitat