Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El campanar de Santa Maria de Vilafranca es podrà recórrer mitjançant una reproducció 3D

16 de setembre de 2021

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, gràcies a la cessió de la feina realitzada per l’empresa “Why Not Group”, pot oferir una nova perspectiva del campanar de Santa Maria. Es tracta d’una reproducció en 3D que permet recórrer el campanar com si es visités des de dins.

Aquest tipus de reproduccions són molt interessant per poder despertar l’interès de futurs visitants i conèixer l’espai representat i és un bon element per donar suport a la promoció turística o per reforçar les visites guiades.

Però, el més important, permet trencar barreres per a persones amb mobilitat reduïda, afavorint que es puguin visitar espais que difícilment es poden convertir en accessibles. El cas del campanar de Santa Maria és un bon exemple, ja que s’ofereix la possibilitat a totes les persones que, per qüestions de la seva mobilitat, no han pogut visitar el campanar que, a partir d’ara, puguin fer-hi un tomb i gaudir-lo com si fossin allà mateix.

L’empresa que ha fet la recreació, “Why Not Group”, és una agència de màrqueting de Vilafranca que es dedica a la recreació de tours 3D i a la gravació amb drons, entre d’altres funcions.

La reproducció en 3D del campanar es pot veure en els enllaços següents:

   

pujar inici

Accessibilitat