Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Canal TV Festa Major de Vilafranca

22 de agost de 2007
La programació del canal festa major començava dilluns dia 20 a les dues del migdia amb el Diari de la festa major 2007 i el resum de la festa major del 1991. Amb el canal festa major, Vilafranca televisió aposta per escalfar motors de cara a la celebració de la més típica a través d?un diari que permetrà recordar les informacions sobre l’edició d’aquest 2007 que s’han anat generant durant tot l’any.

D’entrada, es recuperaran informacions com el nomenament dels administradors, la presentació de les novetats, el sorteig de l’ordre d’actuació de les colles per la diada de Sant Fèlix o la presentació de l’estampa, entre altres qüestions. El canal festa major estarà conduït principalment pel periodista Jaume Recasens.

Però, a banda de recuperar aquestes informacions, el canal festa major es complementarà amb les imatges que es troben a l’arxiu de la televisió local d’anteriors festes majors. Dilluns es recuperava la festa major del 1991 a través d’un resum de 105 minuts. Les emissions seguiran aquest esquema, amb altres festes majors dels següents anys, fins al 28 d’agost. Llavors es retransmetran en directe la novena, els
goigs i el pregó de Fonxo Blanc, a més de la pel·lícula que es projectarà després del pregó, El Guateque, de Blake Edwards. A partir del 28 es seguirà fil per randa l’activitat que es derivi de la festa major amb totes les retransmissions.

Per veure el canal festa major, les persones que veuen VTV per cable, han de sintonitzar el canal del costat de Vilafranca Televisió. El canal de VTV és el 7; per tant, el Canal festa major es pot sintonitzar al 8.

pujar inici

Accessibilitat