Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Espectacle “Postals presents per a una mare absent”, a la capella de Sant Joan

31 de maig de 2022

Aquest dissabte 4 de juny, a les 19h, tindrà lloc a la capella de Sant Joan l’espectacle “Postals presents per a una mare absent”. L’espectacle, vinculat a l’exposició “Gent Nostra: fotografia i memòria oral” que es pot veure actualment a la capella, és una mirada escènica i  poètica sobre la malaltia de l’Alzheimer basada amb el llibre de Pep Garcia Orri que porta el mateix títol.

“Postals presents per a una mare absent” és un espectacle format per la composició i interpretació en directe al piano d’Elisenda Duocastella Pla, els dibuixos amb sorra realitzats i projectats per Toni Ortiz Jurado i les paraules de Pep Garcia Orri.

Durant l’espectacle s’aniran desgranant tots els sentiments, emocions i inquietuds que l’arribada d’aquesta malaltia en un familiar proper desperta dins nostre: sensacions de desorientació i pèrdua que aclaparen a totes les persones que directament o indirectament es veuen afectats per aquesta realitat. I tanmateix també hi són presents moments de llum, instants fugaços que l’autor Pep Garcia va intentar capturar, a l’instant, en temps real, en forma de petites postals.

L’acte, organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, compta amb el suport de la Diputació  de Barcelona i forma part del  programa CulturaMent. Rep també el suport de l’associació TIAM (Associació d’Intervenció amb demències).

L’entrada a l’espectacle és lliure però l’aforament serà limitat.

Per a més informació de l’espectacle: https://www.youtube.com/watch?v=_4Z1bLqCgdg&t=2s

pujar inici

Accessibilitat