Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Celtas Cortos en concert a la Festa Major de Vilafranca del Penedès

20 de abril de 2016

 

 El proper 1 de setembre, dins la programació de la Festa Major, el grup Celtas Cortos oferirà un concert a Vilafranca del Penedès. El concert, que es farà la nit del dia 1, a la rambla de Sant Francesc, ha estat confirmat pels Administradors de la Festa Major. 
La banda de Valladolid, que torna a Vilafranca per Festa Major després d'un concert l'any 1992, presentarà el seu darrer treball Contratiempos, un disc amb dotze temes nous, amb els quals, sense renunciar al seu passat i als seus èxits, miren “al present i al futur amb una nova etapa d'independència discográfica”. Amb el so característic de Celtas Cortos, ofereixen moments musicals festius per disfrutar, evadir-se, imaginar i comprometre's “amb els temps que ens ha tocat viure”
Celtas Cortos ha rebut aquest any 2016 el reconeixement de l'Associació de Representants Tècnics d'Espectacles (ARTE) pels seus 30 anys de trajectòria, amb més de 2 milions de còpies venudes dels seus discos i més de 2.000 concerts. 

                                                                           

 

 

 

pujar inici

Accessibilitat