Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Cicle de tallers i xerrades “Cultivar la terra en temps de sequera”

27 de març de 2024

El proper dimecres 3 d’abril comença un curs de formació en horticultura ecològica i sobre com es poden adaptar els cultius a les condicions actuals de sequera. El curs està organitzat pel Servei de Transició Ecològica de l’Ajuntament de Vilafranca i serà els dimecres 3, 17 i 24 d’abril, de 18h a 20h, a l’Enològica. A cada sessió, hi haurà una primera part teòrica, que es farà a l’Enològica, i una segona meitat, que serà de caire més pràctic, que es farà a l’Hort de Cal Gallina.

Així mateix, els dissabtes 20 d’abril i 4 i 18 de maig, de les 11 a les 12.30h, a l’Hort de Cal Gallina, hi haurà sessions de formació en autocompostatge, així com un mercat d’intercanvi de llavors i un taller familiar per a plantar plantes crasses o suculentes. Les sessions d’horticultura aniran a càrrec de l’Aresta Educació Agroecològica, on s’explicarà què és l’horticultura ecològica, i les sessions de compostatge seran a càrrec de la Mancomunitat Penedès Garraf.

Les inscripcions al curs es poden fer a través del correu electrònic [email protected]. Hi ha la possibilitat d’inscriure’s al curs sencer, o bé a sessions concretes. La inscripció és gratuïta.

 

pujar inici