Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Cloenda del Cicle de Passejades per a la Gent Gran

28 de maig de 2019


 
Un total de 23 participants de Vilafranca del Penedès van participar fa uns dies a la cloenda de les passejades “A cent cap als cents”, organitzada per la Diputació de Barcelona. La cloenda es va celebrar a Manresa i a Santpedor, on es van reunir un total de prop de 1.300 persones dels diferents municipis de la demarcació de Barcelona.
L’acte va constar d’una passejada lineal de 6 km que es va iniciar al municipi de Sant Fruitós del Bages i va finalitzar a Manresa. També van participar en activitats dirigides com un taller de marxa nòrdica, moviments expressius i una sessió d’animació amb cançons inoblidables.
La jornada es va tancar amb el lliurament de diplomes als participants a càrrec de diferents autoritats dels municipis participants i de la Diputació de Barcelona.
Els participants van gaudir d’una jornada molt agradable i ben ambientada dins d’un entorn natural en la qual es van retrobar amb persones amb les quals havien compartit passejades d’aquesta temporada.

 

pujar inici

Accessibilitat