Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comença el cicle Paraules als Claustres amb Jordina Biosca i Ravid Goldschmit

10 de maig de 2023

Aquest diumenge tindrà lloc el primer espectacle del cicle Paraules als Claustres, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i que té la paraula com a eix vertebrador de les diferents propostes.

La primera activitat serà Místics, una iniciativa de Jordina Biosca (veu) i de Ravid Goldschmit (handpan). Serà diumenge 14 de maig, a les 19h, al Claustre de Sant Francesc.

Místics és un espectacle que parla de creure, de dubtar i sobretot, d’una recerca constant entre l’afirmació més absoluta i el no estar segur o perdre la fe en relació a Déu. Els nostres Místics són d’ara i són d’abans: coneixereu la vida de dues dones, Lalla Ded, poeta vatsun i mística hinduista índia del segle XIV i Rabia Al-Adawiyya, poeta, escriptora i mística sufí del segle VIII, dones santes ascetes renunciants, i la veu de tres contemporanis de casa que han fet cada un, els meravellós Cants Espirituals que podreu escoltar: David Jou, Jacint Sala i Josep Palau i Fabre. I tot, amb el so del hanpan, que donarà espai i dimensió a totes les veus.

La vilafranquina Jordina Biosca és narradora, actriu i guionista, ha presentat els seus espectacles en diverses fires i  festivals i programacions estables d’arreu de l’estat espanyol i Catalunya.

Actualment combina els espectacles en solitari amb els espectacles amb el guitarrista David Garcia amb qui comparteix escenaris des del 2016. Ha fet produccions i presentacions d’actes per a diversos esdeveniments del país i en l’apartat docent ha fet formació per adults a la URL, UAB, UVic, URV i a escoles d’estiu e la Generalitat.

Les entrades a l’espectacle tenen un preu de 4€ i es poden adquirir a través del web espectacles.vilafranca.cat, i també es podran comprar una hora abans de l’espectacle a la taquilla que hi haurà al mateix claustre de Sant Francesc.

pujar inici

Accessibilitat