Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comença un Curs d’Elaboració de vins i licors a la Fassina aquest desembre

17 de desembre de 2018

El Servei d’Ocupació i Formació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha sol•licitat els cursos de formació professional per a l’ocupació de la convocatòria del Servei d’Ocupació de Catalunya 2018-2019, encara pendents de resolució. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors, té previst el seu inici a finals de desembre. Aquest curs, que el centre ofereix des de fa més de sis anys, gaudeix d’un alt índex d’inserció que en els últims dos anys ha estat proper al 90.
La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals. 
Per a més informació sobre els programes formatius, dates, requisits d’accés i preinscripcions, cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, situada a la planta baixa de l’Ateneu Municipal, a la Plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47 o bé al web del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, http://ocupacio.vilafranca.cat/

pujar inici