Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comencen les inscripcions a l’activitat Vull escoltar música amb el meu fill, per on començo?

18 de febrer de 2008
És una activitat que pretén acompanyar les famílies en l’educació i el gaudi musical. Quina música podem escoltar plegats?, en quin moment?, què és una viola?, etc. Es parlarà de tot això per tal de procurar que la música sigui present de manera adequada i natural a les llars. Es podrà participar en dues sessions–tallers que seran conduïdes per persones especialistes i en un concert familiar “Corda i descorda”.

L’activitat consta de tres sessions diferenciades. La primera, que es durà a terme el dimarts 4 de març, de 8 a 10 de la nit, a l’Escorxador és només per a pares i mares. En ella s’aprofundirà sobre el concert i el disc i es donaran pautes per poder treballar la música que s’escoltarà en el concert, els instruments. La segona sessió es farà el dissabte 8 de març, a la tarda i anirà adreçada a tota la família. Els infants acompanyats de la seva família faran el taller d’escoltar i crear. Es faran dos grups per edats, un grup ho farà de 5 a 6 de la tarda i l’altre de 6 a 7.

Per últim, la tercera sessió serà l’assistència (pares, mares i fills) al concert familiar “Corda i descorda” que es farà el diumenge 16 de març, a les 12 del migdia, al Teatre del Casal. Un cop acabat el concert les persones inscrites en aquesta activitat es podran apropar als músics i als instruments.

El preu de l’activitat és de 25 euros per a la primera persona adulta de la família (inclou el CD llibre “Corda i descorda”, la 1ª sessió, la 2ª sessió i l’entrada al concert familiar. El preu per a la segona persona adulta de la família és de 8 euros (inclou les tres sessions). El preu per als infants és de 6 euros (inclou la 2ª sessió i l’entrada al concert familiar).

Les inscripcions ja es poden fer al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Escorxador, c/ de l’Escorxador, 19-21, de 9 a 2 del migdia o de 5 a 9 del vespre, a/e: [email protected] La data límit per a inscriure-s’hi serà el dia 29 de febrer o fins que s’esgotin les places.

Aquesta activitat és una producció de l’Auditori de Barcelona i té el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona

Tràmit:

Inscripció: Vull escoltar músicaamb el meu fill.

pujar inici

Accessibilitat