Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comunicat de premsa del regidor d'Esports i de la junta directiva del Club Patí Vilafranca

23 de octubre de 2007
El Patronat Municipal d’Esports, reunit en sessió plenària el dia 15 d’octubre passat, va aprovar per unanimitat de tots els seus membres el pressupost de l’organisme per a l’any 2008 en el qual es preveu una important partida d’inversions, entre les quals, una suma de 500.000 euros destinada al tancament de la pista exterior del pavelló d’hoquei i a la remodelació dels vestidors. A aquesta partida cal afegir-hi poc més de 200.000 euros que ja s’havien reservat en el pressupost de 2007 per aquestes dues actuacions, de manera que en aquests moments es disposarà d’una partida de més de 700.000 euros per fer front a aquestes obres. Aquestes dues actuacions s’executaran el proper estiu i el proper 15 de setembre ja estaran en servei per a la temporada 2008-2009.
A banda d’aquestes importants inversions previstes per al 2008, el Patronat ja havia aprovat per aquest any 2007 inversions de 17.000 euros per a la construcció d’una plataforma destinada als mitjans de comunicació per a les retransmissions esportives al pavelló d’hoquei i de 74.000 euros per a l’adquisició d’una pista desmuntable per a la pràctica del patinatge artístic, l’hoquei i el voleibol, que s’ha adjudicat aquesta mateixa setmana. Mentre no es disposi de la pista desmuntable pròpia, el Patronat Municipal d’Esports s’ha posat en contacte amb la Reial Federació Espanyola de Patinatge per llogar una pista desmuntable per practicar el patinatge i l’hoquei, que aquest proper cap de setmana quedarà instal.lada al Pavelló Firal.
Cal destacar que, a banda d’aquestes inversions per a un futur immediat, el Patronat Municipal d’Esports va fer al llarg de l’anterior legislatura inversions importants al Pavelló d’Hoquei com van ser la construcció d’una nova coberta amb un pressupost d’uns 60.000 euros i el cobriment de la pista annexa amb un import d’uns 300.000 euros.
Amb tot, el regidor d’Esports entén la preocupació de la junta directiva del Club Patí Vilafranca per la millora dels espais per a la pràctica de l’hoquei a Vilafranca i lamenta que una possible manca de comunicació dels acords que havia pres el Patronat d’Esports en la darrera sessió plenària hagi originat una situació no volguda per cap de les dues parts.
En els darreres dies el regidor d’Esports i la junta del Club Patí Vilafranca han mantingut contactes en els quals s’han posat de manifest les importants inversions aprovades en el pressupost de 2008 de forma unànime pel Patronat Municipal d’Esports i que aquestes es duran a terme de forma que estiguin enllestides abans de l’inici de la propera temporada.

pujar inici

Accessibilitat