Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Comunicat de premsa del regidor d'Esports sobre la dimissió de la junta del CP Vilafranca

16 de octubre de 2007
En relació a la dimissió de la junta directiva del Club Patí Vilafranca anunciada en el decurs de l’assemblea que va celebrar l’entitat aquest dimarts, Colomé lamenta, en primer lloc, aquesta decisió, ja que considera que l’actual junta directiva ha dut a terme una gestió positiva i fructífera tant pel que fa al seu primer equip, que es troba a l’OK Lliga, com pel que fa als equips de base, que formen infants i joves en l’esport de l’hoquei a Vilafranca. Tots aquests èxits han situat el Club Patí Vilafranca com un dels referents de l’esport a Vilafranca.
En segon lloc, el regidor d’Esports expressa la seva sorpresa pel fet que aquesta decisió de dimitir es prenia just l’endemà que el Patronat, reunit el passat dilluns, aprovés per unanimitat el pressupost per a l’any 2008 en el que s’inclou una inversió de 500.000 euros destinada al tancament de la pista exterior del pavelló d’hoquei i a la remodelació dels vestidors. A aquesta partida cal afegir-hi poc més de 200.000 euros que ja s’havien reservat en el pressupost de 2007 per aquestes dues actuacions, de manera que en aquests moments es disposarà d’una partida de més de 700.000 euros per fer front a aquestes obres que es farien a l’estiu de 2008. Amb aquesta inversió es satisfà una demanda de fa alguns anys de les diferents entitats que utilitzen aquests espais.
A banda d’aquestes importants inversions previstes per al 2008, el Patronat ja havia aprovat a l’inici d’aquesta legislatura inversions de 17.000 euros per a la construcció d’una plataforma destinada als mitjans de comunicació per a les retransmissions esportives al pavelló d’hoquei i de 74.000 euros per a l’adquisició d’una pista desmuntable per a la pràctica del patinatge artístic, l’hoquei i el voleibol, que s’adjudicarà el proper dia 19 d’octubre. Per tant, la inversió total prevista dintre en els propers mesos al pavelló d’hoquei i a les instal·lacions i equipaments annexos, arribarà a la xifra de 800.000 euros aproximadament. Per tant, Josep Colomé no entén que, davant d’aquesta xifra d’inversió aprovada, un dels arguments esgrimits per justificar la dimissió de la junta directiva sigui la suposada manca d’inversió en les instal·lacions esportives del pavelló d’hoquei.
Per altra banda, Vilafranca té la sort de disposar de diferents entitats esportives que necessiten espais adequats per a la pràctica esportiva sobre patins, com el Club Patí Vilafranca, el Club Patí Sant Ramon i el Club Patinatge Artístic Vilafranca. Amb els espais disponibles actuals i fins que no estigui instal·lada la nova pista desmuntable, es fa necessària la utilització del pavelló d’hoquei per part del Club Patinatge Artístic Vilafranca durant tres hores i mitja a la setmana. Partint del fet que la pràctica de l’esport és un procés de formació en els valors ciutadans, com la solidaritat, el respecte, l’esforç, la companyonia i el treball col·lectiu i que tothom té dret a practicar l’esport, el Patronat d’Esports va aprovar dilluns també per unanimitat la cessió del pavelló al Club Patinatge Artístic Vilafranca durant aquestes tres hores i mitja setmanals fins que no es disposi de la nova pista desmuntable. Cal recordar que aquestes instal·lacions que utilitzen els clubs són municipals i que aquesta decisió no comporta en cap moment que cap equip d’hoquei base deixi de disposar d’espais adequats per als seus entrenaments.

pujar inici

Accessibilitat