Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Concert amb “La Raíz” per Festa Major

20 de maig de 2016

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca anuncien el concert de La Raíz pel dimarts 30 d'agost, a les 00.30h, a la rambla de Sant Francesc. El grup del País Valencià acaba de treure el seu nou treball Entre Poetas y Presos

La Raíz neix l'any 2006 quan tres dels seus components, l'Edu, el Pablo i l'Adri, s'ajunten per buscar nous sons i jugar amb el rap polític i el mestissatge. El grup va incorporant nous membres i l'any 2009 surt al mercat el seu primer treball Guerra del Silencio. A partir d'aquí, La Raíz va perfeccionant els seus temes, va adquirint més maduresa musical i lírica, i tira endavant el seu segon i tercer treball: El Lado de los Rebeldes i Así en el Cielo como en la Selva. 

En aquest punt assoleixen la seva maduresa musical i lírica, mantenint-se fidels al seu grup de seguidors, i segueixen fent ballar i cantar el públic que els rep en els llocs nous que van visitant. L'any 2013 superen els 40 concerts i el 2014 Jilgueros Tour els porta per Europa i a Espanya apareixen ja entre els grups cap de cartell de quasi tots els festivals en els que toquen. 

Després d'una gira suau el 2015, aquest any tornen amb nou disc i el grup visitarà Vilafranca aquest 30 d'agost. Tal com ells mateixos diuen després d'haver tret el seu nou disc: "Amb més ganes que mai, torna La Raíz!" 

pujar inici

Accessibilitat