Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Concert de l’alumnat de nivell de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès

20 de febrer de 2008
L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet ofereix durant el curs escolar, a banda de les audicions trimestrals en les que hi participen tots els seus alumnes, un cicle de concerts reservats a l’alumnat de més nivell. D’aquesta manera l’escola, seguint la seva línia pedagògica, ofereix als alumnes avantatjats l’oportunitat de mostrar el seu treball en un context similar al d’un concert professional, i, a la vegada potencia la mostra del treball dels grups de Cambra, tant siguin duets, trios, quartets o formacions més nombroses. Al llarg de tot el cicle hi participen alumnes de gairebé tots els instruments que s’imparteixen al centre.

Hi intervindran Arnau Mañé i Guillem Pulido, a la guitarra clàssica, Pau Bayer, Joan Campo, Guillem Pujol i Pol Senabre al violí, Jordi Castellví, Nadia Melisa Lladó i Clàudia Violan al violoncel, Foix Calvet, Berta Rius, Joana Mestres i Aida Mestre a la flauta travessera, Eduard Barrobés, al cant, així com el duet format per Clara Esteve, violí, i Berenguer Montserrat, piano, i el grup de flautes travesseres format per Èlia Coral, Núria Gómez, Clàudia Piñol i Pol Soler.

Entre tots ells oferiran un variat programa que inclourà obres de G. Bizet, G.C. Carissimi, A. Dvorak, J.S. Bach, J. Haydn i W.A. Mozart, entre altres.

El concert és obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

pujar inici