Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Concert de Música de pel·lícules aquest dissabte al Teatre Municipal Cal Bolet

04 de febrer de 2008
T’enCANTArà és una activitat participativa que permet gaudir de la interpretació musical col·lectiva a través del cant i va adreçada a persones adultes i famílies amb fills a partir de 8 anys i és adequada tant per a persones habituades a cantar en grup com per a aquelles que no ho estan.
El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha organitzat per tercera vegada aquesta activitat a Vilafranca. T’enCANTArà és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.
Les persones que s’han inscrit a aquesta activitat seran les protagonistes d’aquest concert que serà el resultat de tota una tarda d’assaig amb les directores, solistes i instrumentistes que intervenen en el projecte. De fet, per a la majoria de cantaires representarà el seu debut en un escenari.
El concepte i la direcció de T’enCANTArà és d’Elisenda Carrasco i la direcció musical és de Montserrat Meneses i de la mateixa Elisenda Carrasco. El concert comptarà amb la solista Marian Barahona i la interpretació musical anirà a càrrec de Jordi Berni al piano, de Josep Rius al contrabaix i d’Olivier Rocque a la bateriaó.
El programa del concert inclou cançons com Caresse sur l’océan (“Los chicos del coro”), Wimoweh (“El Rei Lleó”) o la cançó de la pel·lícula “Sonrisas y lágrimas” Do, re, mi..
El concert serà dissabte 9 de febrer, a les 8 del vespre, al Teatre Cal Bolet i l’entrada és gratuïta.

pujar inici

Accessibilitat