Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Concert en benefici de l’Associació Catalana d’Atàxies Hereditàries (ACAH)

28 de setembre de 2018

COR ARTIS Concerts Benèfics ofereix avui divendres un concert solidari a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, amb el contratenor Víctor Jiménez Díaz, l’acordionista Nikola Tanaskovic, la pianista Maria Ivanovich, el Duo Tanaskovic-Ivanovic i la Polifònica de Vilafranca. el concert compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.
El concert, que començarà a les 20,30h, i el preu de l’entrada serà de 15 euros, constarà d’un programa acurat preparat per la directora artística del COR ARTIS, Maria Ivanovich i s’interpretaran obres de G. F. Haendel, D. Scarlatti, C. Franck, F. Mompou, A. Piazzola, A. Pérez Moya, G. Dori (estrena absoluta de ‘Resplandece el sol al mediodía’ per contratenor, acordió i piano).
L’objectiu d’aquest esdeveniment és recollir diners per a la recerca mèdica que ajudi a millorar la qualitat de vida dels afectats per l’atàxia i acosti l’esperança de trobar un tractament eficaç. Els símptomes de les atàxies engloben problemes de coordinació, d’equilibri, de parla i pertorbacions de la marxa, fins a la malaltia cardíaca o altres greus disfuncions i poden arribar a ser molt invalidants per a l’autonomia personal.

pujar inici

Accessibilitat