Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Conveni de col·laboració en matèria de seguretat pública i policia

25 de octubre de 2007
La voluntat de l'Ajuntament de Vilafranca i del Departament d'Interior és estructurar les funcions que els cossos policials depenents de totes dues administracions realitzen a la ciutat. Aquest conveni estableix la delimitació i assignació dels serveis d'acord amb les titularitats que es deriven de la distribució de funcions legalment establerta i garanteix la seguretat global, l'actuació en benefici del ciutadà i la coordinació tècnica i col·laboració recíproca entre Mossos d'Esquadra i Policia Local.
En l'acte de signatura del conveni, que s'ha fet aquest divendres 26 d'octubre al Saló de Plens de l'Ajuntament, tant l'Alcalde Marcel Esteve com el Conseller Joan Saura han fet referència a la propera diada de l'1 de novembre, data en que es farà efectiu el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Vilafranca del Penedès.
La nova caserna dels Mossos d'Esquadra s'ha construït al carrer Subirats, 5 amb una superfície de 3.302 metres quadrats i una inversió de 4,4 milions d'euros. La comissaria de Vilafranca és el resultat de la unió de dos edificis, un preexistent i un de nova construcció que ha ampliat les instal·lacions. Consta de planta soterrani i planta baixa i disposa de patis interiors que garanteixen la qualitat ambiental dels espais de treball i permeten aconseguir la privacitat necessària.

pujar inici

Accessibilitat