Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Convocatòria d'ajuts per al lloguer d'habitatges adreçats a joves

29 de novembre de 2007
Els ajuts que l'Ajuntament ofereix cobreixen concretament el primer rebut de lloguer, el mes de fiança i la factura de la gestió si es contracta a través d'una administració de finques.
Pel que fa a les característiques de l'habitatge, aquest ha de tenir un màxim de 90 m² i el preu màxim del lloguer no pot superar els 750 euros. Cal que l'habitatge s'hagi llogat dins el període del 16 de desembre de 2006 al 15 de desembre del 2007.
Les persones que es vulguin acollir a aquests ajuts hauran de reunir els requisits següents: portar més d'un any empadronat i residint al municipi de Vilafranca, no tenir uns ingressos superiors a 2,5 vegades l'IPREM i no ser propietari ni arrendatari de cap altre habitatge a Vilafranca del Penedès.
El període per a presentar la sol·licitud d'aquests ajuts finalitzarà a les 2 del migdia del dia 31 de desembre d'enguany.
Per a més informació i per a la presentació de sol·licituds, els interessats es poden adreçar a l'Oficina Local de l'Habitatge, situada al carrer dels Banys, núm. 11, en horari de 10 a 14h, de dilluns a divendres, i de 17 a 19h els dilluns i dimecres.

pujar inici