Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Convocatòria d’ajuts per a projectes per a la cooperació i la solidaritat amb el Tercer Món

03 de febrer de 2008
L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès convoca ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament per a l'any 2008. La meitat de la consignació pressupostària de l’Ajuntament de Vilafranca per a solidaritat i cooperació, un total de 93.000 euros, es destinen a projectes presentats per Organitzacions no Governamentals per al Desenvolupament (ONGD). Els projectes estan regulats pel Reglament de concessió d'ajuts per a projectes de solidaritat i cooperació al desenvolupament de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès (adreça web: http://www.vilafranca.cat).

Les ONGD que poden optar-hi han de tenir seu o delegació a la Vila i implantació a Vilafranca. Els projectes han de tenir com a objectiu general la promoció i el desenvolupament integral de les persones i les comunitats dels països del Tercer Món.

D’acord amb la Comissió de Solidaritat i Cooperació, en aquesta convocatòria es prioritzen els projectes que es duguin a terme en les àrees següents: Amèrica Central, destacant les ciutats nicaragüenques de León i de Puerto Cabezas, la Mediterrània (incloent-hi el Poble Sahrauí), agermanaments amb ciutats de països en vies de desenvolupament i accions de sensibilització ciutadana.

El termini de la convocatòria finalitza el proper dia 31 de març de 2008. Les sol.licituds s'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a planta baixa de la Casa de la Vila, en horari d’atenció al públic, o al registre municipal, dins del termini establert.

pujar inici

Accessibilitat