Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Convocatòria de seminaris al Casal de les Dones

30 de setembre de 2007
El programa de la temporada 2007-2008 inclou cursos, tallers i seminaris diversos.

Aquest mes d’octubre, destaquen:
*Seminari d’intel·ligència emocional, que té per objectiu proporcionar una sèrie de recursos eficaços per aprendre a reconèixer les pròpies emocions i expressar-les de forma adequada fent ús de determinades habilitats socials.
El curs anirà a càrrec de la psicòloga Dolors Pedró i es farà al Casal de les Dones, els dilluns de 18,30 a 20h, del 8 d’octubre al 26 de novembre.
* Seminari sobre gestió de les emocions en l’àmbit familiar, que té per objectiu oferir a les persones participants un espai de treball per aprendre a gestionar de forma eficaç emocions bàsiques per tal d’afavorir un major benestar personal i relacional en cadascú de les persones que formen part de l’entorn familiar. El seminari anirà a càrrec del psicòleg Víctor Paredes i es farà els dilluns de 15,15 a 16,45h al Casal de les Dones, del 8 d’octubre al 26 de novembre.
* Seminari ‘On han estat les dones?’. Aquest seminari proposa una selecció de les artistes més representatives de diferents països que ens aporten la seva mirada de dona sobre les emocions, sentiments i pensaments que la condició femenina ha suggerit a les dones creadores durant segles. Un dels aspectes més interessants d’aquest seminari és que presenta també textos desconeguts i inèdits fins ara. El curs, que es farà els dimecres de 18,30 a 20h, anirà a càrrec de la historiadora Àngels Dalmau. Tindrà lloc entre els 17 d’octubre i el 12 de desembre a les instal·lacions del Casal de les Dones.

El Casal de les Dones està situat a la plaça de la Verema, número 1 1a planta. El telèfon és el 93 890 32 18 i l’horari d’atenció al públic de 10 a 1 els matins i de 3 a 6 a les tardes.

pujar inici