Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

1a Jornada de la Xarxa de Joves Creadors “Teixint aliances!”

02 de juny de 2022

Amb l'objectiu de generar un espai de trobada d'interès per als i les joves al voltant de l'emprenedoria cultural, la innovació i els projectes de creació artística, i poder teixir un espai d'intercanvi, inspiració i connexió entre joves amb diverses inquietuds, es presenta la primera edició d’una Jornada de la Xarxa de Joves Creadors (XJC) de Vilafranca.

La XJC va néixer a través de La Nau, Espai de Creació, programa d’impuls de la creació i la participació juvenil de l’espai jove, amb l'objectiu de donar suport, orientació i visibilitat a persones joves amb inquietuds creatives, ganes d'explorar noves disciplines, indistintament que aquests projectes siguin personals o col·lectius.

Tot plegat amb la voluntat de promoure el talent juvenil i les habilitats de les persones joves per transformar i impactar en l’entorn més pròxim, construir una societat més justa i sostenible, i enriquir i innovar en la nostra societat.

La jornada se celebrarà el dissabte 11 de juny a l'Espai Jove La Nau, a partir de les 10 i fins a les 14h, està oberta a totes aquelles persones que tinguin entre 16 i 35 anys i tinguin inquietuds artístiques, culturals i d’innovació.

La jornada, a la qual donarà la benvinguda el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, s’obrirà amb una presentació i dinàmica participativa sobre les habilitats creatives i l'emprenedoria. Posteriorment es realitzarà una taula rodona sota el títol d’Experiències compartides, i comptarà amb la participació de la productora audiovisual Nebraska Produccions, la dissenyadora de moda Blanca Ferré i l'estudi de disseny gràfic Ladyssenyadora. Aquests són projectes amb un llarg recorregut d'èxit més enllà del Penedès que en el seu moment van ser projectes de negoci emergents i creatius impulsats per joves del territori. Es posarà en valor el camí que han hagut de recórrer per situar-se al punt on es troben actualment. Seguirem amb el cicle “Xerrada en xarxa” on el projecte Hyptia, impulsat per una jove de la XJC, ens parlarà sobre la sostenibilitat, la identitat i la moda com a llenguatge.

Es clourà la jornada amb l'actuació musical de Jade, projecte musical emergent impulsat per un jove de la XJC.

La inscripció a la jornada és gratuïta a través de joventut.vilafranca.cat i per més informació a lanau@vilafranca.cat , 636 935 466 (whatsapp) o el tel. 937 683 868.

pujar inici

Accessibilitat