Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Curs de manipulació d’aliments per al personal d’origen xinès d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració

26 de març de 2024

Curs manipulació d'aliments en xinès

El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès té prevista la realització d’un curs de manipulació d’aliments, adreçat a personal d’origen xinès que treballi en instal·lacions del nostre municipi on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris destinats al consum.

L’objectiu de la formació és proporcionar a les persones manipuladores d’aliments els coneixements necessaris sobre higiene alimentària per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball, reduint al mateix temps el risc sanitari existent en la seva activitat.
El curs es farà el proper dilluns 8 d’abril i tindrà una durada de 4 hores, de 16 a 20h. La formació s’impartirà en xinès a l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29, de Vilafranca del Penedès. Aquesta sessió constarà d’una part teòrica, al final de la qual s’obrirà la participació del grup, mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis. És una formació gratuïta per resoldre dubtes i oferir solucions per al compliment de la normativa en el desenvolupament de l’activitat de manipulació alimentària.

Les persones que hi vulguin assistir, cal que s’inscriguin prèviament, a través del formulari d’inscripció o per telèfon 93 892 03 58 (Servei de Salut Pública).
 

pujar inici