Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Cursos de formació de joves agents de salut

24 de octubre de 2007
Aquesta formació és iniciativa de l’Oficina Tècnica de Joventut i el Servei de Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. La finalitat és adquirir aquells coneixements, actituds, valors i aptituds necessàries al voltant de la salut des d’una perspectiva juvenil i oferir recursos per viure en condicions saludables d’una manera integral: hàbits saludables, consum de drogues, sexualitat i afectivitat, hàbits i trastorns alimentaris, etc.
La formació té una durada de 22 hores, de les quals 18 són teòriques i 4 pràctiques, distribuïdes en 4 dies diferents, més la sessió pràctica que es durà a terme el dia 1 de desembre, dia internacional de lluita contra la sida, en el marc de la campanya que es realitza a la vila. Els dos cursos estan diferenciats per franges d’edat, de manera que la primera edició va adreçada a joves de 14 a 17 anys i la segona edició a aquells joves a partir de 18 anys.
Es tracta d’una formació gratuïta i els participants podran obtenir un certificat d’aprofitament del curs.
Els dos cursos es realitzaran a l’Escorxador i el calendari de realització de la primera edició és els divendres 9 i 16 de novembre, de 2/4 de 5 de la tarda a les 9 del vespre, i els dissabtes 10 i 17 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a les 2 del migdia. La segona edició es durà a terme els divendres 23 i 30 de novembre i els dissabtes 21 de novembre i 1 de desembre, en els mateixos horaris que la primera edició. La sessió pràctica serà el dia 1 de desembre per a les dues edicions.
Aquells joves interessats a participar-hi han de realitzar la inscripció abans del 6 de novembre, per a la primera edició, i abans del 16 de novembre per a la segona. Les inscripcions es realitzen a l’Oficina Tècnica de Joventut (c/ Galceran, 5) en horari de dilluns a divendres de les 12 a les 2 del migdia i les tardes de dimarts i dijous de les 5 a les 7 de la tarda, també en els punts d’informació setmanal dels IES, o bé trucant al 93 892 08 08 o a través de l’adreça [email protected] Més informació: www.vilafranca.org i www.siaj.net.

pujar inici

Accessibilitat