Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Workshop de dansa inclusiva amb la companyia vilafranquina de dansa La Taimada

03 de novembre de 2021

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i la companyia vilafranquina de dansa La Taimada col·laboren en un workshop de dansa inclusiva. El títol del workshop, El Jardí, evoca l’obra El Jardí de les Delícies, l’obra cabdal del pintor neerlandès Hieronymus Bosch, sovint anomenat el Bosch o el Bosco.

Es tracta d’una investigació desenvolupada amb 15 persones voluntàries, 8 de les quals vilafranquines i penedesenques, amb mobilitat restringida i integral.

Totes elles són les accionadores directes d’un conflicte estètic, conceptual i coreogràfic.

Els voluntaris – escollits pel seu interès en el projecte i per la seva voluntat de treballar en un procés comunitari – són el cos principal de la recerca en residència.

Amb ells es treballa la tècnica Presence: la tècnica de treball corporal que utilitza la companyia per moure els seus intèrprets.

Al workshop es dona importància al joc, a la responsabilitat envers els cossos amb mobilitat no normativa i als límits del moviment.

El treball s’ha estat realitzant al teatre Cal Bolet al llarg d’aquesta setmana i es mostrarà al públic aquest dissabte 6 de novembre, a les 19h, al mateix teatre.

Les entrades, a preu únic, estan a la venda a la web https://espectacles.vilafranca.cat/

Durada: 40 minuts aprox.

   

pujar inici