Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Visita a Vilafranca de la delegada del Govern a Catalunya

21 de abril de 2022

Aquest dijous al matí ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Maria Eugènia Gay. La delegada, que ha anava acompanyada pel subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i pels tinents d’alcalde Francisco Romero i Aureli Ruiz.

Maria Eugènia Gay ha mantingut una reunió de treball amb els responsables municipals on s’han tractat temes relatius al territori i que tenen a veure amb l’administració de l’Estat o que poden comptar amb el seu suport perquè siguin una realitat. És el cas de la possibilitat d’assolir una parada de trens regionals i AVE i de completar el cobriment de la via a la zona del pont de Moja, la situació dels servei de Rodalies de RENFE o el suport al projecte del VINSEUM.

Després de mantenir aquesta reunió, la comitiva s’ha desplaçat al VINSEUM on ha visitat el Palau Reial i les futures dependències de l’equipament, acompanyada de les explicacions del president i del director del museu, Joan Tarrada i Xavier Fornos.

ODSODS4ODS8ODS9ODS11ODS17

pujar inici

Accessibilitat