Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

La Policia Local de Vilafranca fa 5 detencions en dos dies per diversos delictes

28 de març de 2024

La Policia Local de Vilafranca ha detingut entre dimarts i dimecres d’aquesta setmana 5 persones per diversa tipologia de delictes.

La primera detenció va ser dimarts cap a les 10.30h del matí en un pis del barri de Sant Julià, on es va detenir un home per trencament de condemna ja que va infringir una ordre d’allunyament respecte a l’exparella.

El mateix dimarts cap a les 17h els agents van detenir un altre home al carrer Mossèn Coy al qual li constava una ordre de detenció. L’home va ser posat a disposició del cos de Mossos d’Esquadra.

A les 23h i al barri de l’Espirall, arran de diverses trucades que alertaven d’un individu que estava cridant al carrer, la Policia Local va detenir un home a qui li constaven tres ordres de detenció dictades per jutjats de Barcelona i de Vilanova i la Geltrú per maltractaments en l’àmbit de la llar i lesions. En el moment de la detenció, l’home va reaccionar amb agressivitat i va causar lesions a un agent, motiu pel qual va ser detingut també per atemptat als agents de l’autoritat.

Ja dimecres cap a les 2 de la matinada, i gràcies a les càmeres de videovigilància, els agents van detectar un individu del qual eren coneixedors que tenia una ordre de recerca i detenció emesa per un jutjat penal de Vilanova i la Geltrú per un suposat delicte de conducció sota la influència de begudes alcohòliques. L’home va ser detingut.

Finalment, també dimecres al matí i gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local va aconseguir evitar la usurpació d’un pis al carrer Ignasi Iglésias. Els agents van practicar la detenció d’un home que havia forçat el pany i es negava a abandonar l’immoble. Va quedar detingut per presumptes delictes d’usurpació i de resistència greu als agents de l’autoritat. La Policia Local va fer les gestions per tal d’assegurar l’entrada al pis per evitar futurs intents d’ocupació.

pujar inici