Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diferents activitats durant aquest cap de setmana per apropar-se a l’obra de Joan Brossa

02 de octubre de 2007
Les persones interessades en apropar-se a l’obra i a l’univers de Joan Brossa tenen l’oportunitat de fer-ho durant aquest cap de setmana amb diferents activitats paral·leles organitzades en el marc de l’exposició 'Joan Brossa, poeta de la imatge'.

Màgia i poesia a Cal Bolet
Coincidint amb l’exposició Joan Brossa, poeta de la imatge, el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet ha programat un espectacle que pretén apropar-nos a la poesia de Joan Brossa a partir de la màgia. Es tracta de 'Poemància' de la Companyia Hausson, un espectacle de màgia i poesia escènica amb diverses accions que Brossa va crear per a l’il·lusionista Hausson i que s’enllacen amb números de manipulació a l’estil del cabaret anglès. Poemància, se situa entre el music-hall i el teatre tot creant un concepte nou d’espectacle teatral, sense text, on les escenes i accions se succeeixen sense pausa amb un ritme que recorda el cinema.
El preu de les entrades per a l’espectacle és de 8 euros i es poden adquirir pel Telentrada de Caixa Catalunya (a través de la web www.telentrada.com, trucant al telèfon 902 10 12 12 i a totes les oficines) i una hora abans de l’inici de l’espectacle, que serà a les 21h de divendres 5 d'octubre, a la taquilla del teatre.

Visites guiades
Amb l’objectiu d’oferir eines per al debat, l’experimentació creativa i la reflexió al voltant de l’obra de Joan Brossa, l’exposició també ofereix un servei educatiu dissenyat per l’associació Experimentem amb l’Art. D’una banda, s’estan realitzant activitats adreçades a les escoles que consisteixen en visites dinamitzades i tallers experimentals en les que hi participaran un miler d’alumnes dels centres educatius de Vilafranca.
De l’altra, també es realitzaran visites guiades adreçades al públic en general que tindran lloc aquest cap de setmana, dissabte, a les 19h i el diumenge, a les 12h i a les 19h. Per participar en aquestes visites guiades no cal fer concertació prèvia, només cal presentar-se a la sala 15 minuts abans de l’inici de la visita.
'Joan Brossa, poeta de la imatge' és una exposició que pretén mostrar la creació plàstica de Joan Brossa a través de 14 poemes objecte i 12 litografies, però també vol donar a conèixer de manera representativa el treball i la comprensió transversal del seu art. És per aquest motiu, que també inclou dues pel·lícules – dirigides per Pere Portabella i Frederic Amat, respectivament – i un espai de documentació amb obres literàries, estudis, catàlegs d’exposicions i vídeos sobre la vida i l’obra de Brossa.
La mostra es pot visitar fins el 21 d’octubre de dimecres a dissabte, de 19 a 21h i diumenges i festius, de 12 a 14h i de 19 a 21h.

pujar inici

Accessibilitat