Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Dilluns 13 de novembre hi haurà la sessió d'audiència sobre el pressupost municipal del 2018

07 de novembre de 2017

El proper dilluns 13 de novembre, a les 20h, se celebrarà al saló de sessions de la Casa de la Vila una audiència pública d'exposició del projecte de pressupost municipal per a l'any 2018.
Aquesta audiència pública, que anirà a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero, es farà prèviament al debat del pressupost per part del ple municipal que es farà en les properes setmanes.
Les audiències públiques són un instrument d'informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l'objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l'Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d'audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

pujar inici

Accessibilitat