Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Dilluns obren les piscines d’estiu a Vilafranca, que acolliran un total de 19 activitats del programa H2Oci

06 de juny de 2023

Aquest matí s’ha presentat a les piscines d’estiu de Vilafranca el programa d’activitats familiars, lúdiques i esportives H2Oci que cada any des de 2014 s’organitza per dinamitzar les tardes d’estiu a les piscines exteriors del Complex Aquàtic.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, acompanyada del gerent del Complex, Juan Diego Romero, i de la tècnica del Servei d’Esports, Pilar Porta, s’ha encarregat de presentar l’oferta d’enguany que s’allargarà des de dilluns 12 de juny, data en què obriran les piscines d’estiu, fins al divendres 28 de juliol, quan hi haurà la darrera activitat de l’H2Oci.

La regidora ha explicat que enguany li feia especial il·lusió presentar el programa perquè va ser “el primer encàrrec que vaig fer a l’equip tècnic d’Esports quan vaig entrar de regidora. Veníem de 2 anys de piscines exteriors tancades per unes obres de reforma i un cop reobertes no teníem l’afluència esperada. Calia dinamitzar-les i recuperar el públic que se’ns en havia anat a piscines de la comarca”. Doblas recordava que l’objectiu de l’H2Oci és oferir una programació d’activitats en família, diferenciada de la resta de piscines dels voltants, que fomenti l’activitat física i esportiva des d’un punt de vista lúdic.

Del 12 al 23 de juny no hi haurà activitats pròpiament de l’H2Oci però a les tardes (excepte els caps de setmana) ja es podrà gaudir d’un preu promocional de 3€ per infant menor de 12 anys i d’1€ per cada adult acompanyant. Aquestes condicions es mantindran a partir del 26 de juny i fins al 28 de juliol que es quan hi haurà les activitats lúdiques cada tarda exceptuant el divendres del Vijazz. Juan Diego Romero explicava que l’horari d’obertura del recinte a aquest preu serà de 4 de la tarda a 8 del vespre i que els dijous les piscines restarien obertes fins a les 23h per tal d’incentivar la afluència de jovent. En aquest sentit el dia 6 de juliol hi haurà música amb un DJ i sopar a la fresca.

Cada tarda de dilluns a divendres, hi haurà activitats, un total de 19, com poden ser jocs, un bateig de submarinisme, massatges i pàdel en família, màgia, tallers de malabars, paddle surf, gimcana aquàtica, bitlles catalanes, teles acrobàtiques, contes, una caminada o una festa de l’escuma com a cloenda, entre d’altres.

Més informació a: www.complexaquatic.cat

pujar inici