Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

Dissabte, fem un hotel d’insectes a l’Hort de Cal Gallina

23 de maig de 2023

El proper dissabte 27 de maig, a les 11h, a l’Hort de Cal Gallina, i dins la programació “Planta’t a Cal Gallina”, es farà l’activitat “Fem un hotel d’insectes a Cal Gallina” on es podrà aprendre perquè són tan importants els insectes, fer un hotel per a insectes que quedarà a l’espai de Cal Gallina i fer-ne un de dimensions més petites que els participants es podran emportar a casa.

Serà una oportunitat també per conèixer l’espai de l’Hort de Cal Gallina, un espai municipal on encara s’hi conserven els antics bancals on es feien les sembres per produir planter. Es troba situat a l’illa de cases entre els carrers de Cal Bolet, Amàlia Soler, General Cortijo i el passeig de Rafael Soler, i s’hi pot accedir pel carrer General Cortijo, 25.

L’activitat està conduïda i organitzada per l’ADF 315 La Carrerada. Està inclosa en el Passaport Edunauta, i si es porta el carnet, es segellarà.

pujar inici

Accessibilitat