Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diumenge a Cal Bolet un espectacle de dansa familiar per a tots els públics carregat de màgia i humor

08 de gener de 2018

Aquest diumenge14 de gener, a les 12 del migdia, tanquem la programació familiar d’aquesta temporada al Teatre Cal Bolet amb Wabi-Sabi, de la companyia MONS Dansa.

Quantes històries queden rebregades dins dels papers que els dibuixants, escriptors, poetes, nens, nenes i persones de totes les edats llencen a la paperera? Què hagués passat si les haguessin deixat créixer en lloc de rebutjar-les? Històries de paper: les deixem sortir? 

Aquest espectacle explica a través de la dansa, el vídeo, la màgia i l’humor, la història de dos personatges inacabats que aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper i es dediquen a alliberar totes les històries llençades que van trobant, per tal de donar-los una nova vida.

Mons Dansa és una companyia amb una llarga trajectòria, que sota la direcció de Claudia Moreso, està especialitzada en la creació d’espectacles de dansa dirigits a públic infantil i familiar. També porta a terme diversos projectes educatius, que tenen com a finalitat difondre la dansa i la creació de nous públics.

Recomanat: a partir de 6 anys

pujar inici