Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diumenge hi haurà una visita-taller per a públic familiar de l’artista Lesley Yendell 

28 de novembre de 2023

Amb el títol La doble vida de les coses, el servei de mediació artística de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix una visita-taller a la Sala dels Trinitaris per apropar al públic familiar el món creatiu de l’artista Lesley Yendell.

Cada persona participant haurà de portar un objecte estimat de casa. Els objectes formen part de la nostra quotidianitat, tant per l’ús funcional i domèstic que en fem com pel valor emocional que els donem, essent records, regals, intercanvis i contenidors de vivències. Ens acompanyen al llarg del dia, com a observadors callats, potser esperant la nostra mirada per ser activats de nou. Lesley Yendell percebia aquesta vida callada, atenta i observadora dels objectes, i gran part de la seva vida la va dedicar a donar-li una forma i un nou espai, convertint-los en una mena de tòtems quasi màgics capaços de transformar l’espai que habiten i a nosaltres mateixos.

A partir de les seves escultures i dibuixos, posarem en pràctica aquesta màgia animista que Lesley era capaç de transmetre amb les seves escultures, per transformar un objecte propi. Primer l’observarem, l’explorarem i el dibuixarem, i després el reproduirem en fang amb la llibertat que l’art ens dona per canviar-li la mida, el relleu o la profunditat. 

La visita comença a les 12h i té una hora i mitja de durada. Està adreçada a infants i familiars a partir de 3 anys.
Activitat gratuïta i sense inscripció prèvia.

L’exposició Wip-Work in Progress de Lesley Yendell  es pot visitar a la Sala i Claustre dels Trinitaris i l’exposició vinculada Raíces profundas. Lesley Yendell fotografia por Consuelo Bautista, al Claustre de Sant Francesc. Ambdues estaran obertes al públic fins al diumenge 14 de gener de 2024.
 

pujar inici