Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Diumenge a l’Auditori, l’espectacle immersiu 'Hyper_O', amb l’hiperorgue de protagonista

03 de octubre de 2023

Aquest diumenge a les 7 de la tarda a l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca, Carles Viarnès i Alba G.Corral presentaran Hyper_O, un singular espectacle immersiu fruit de la seva relació de llarg recorregut forjada en festivals com l’Eufònic i confirmada en escenaris com el Palau de la Música o el Sónar +D.
Hyper_O és un espectacle construït a partir de modes gregorians que flueixen amb un context electrònic, que té com a protagonista un singular i innovador instrument: l’hiperorgue. Es tracta d’un orgue de tubs tradicional dotat de tecnologia midi, fet que permet expandir-ne les possibilitats amb una infinitat de sonoritats, textures i sensibilitats mai explorades.Sinopsi:
La creació d’un univers sensorial que convida a reflexionar sobre la relativitat del temps i on s’explora la bellesa de la inutilitat de l’art. 
La col·laboració artística entre el pianista contemporani Carles Viarnès i l’artista visual Alba G. Corral ja és una relació de llarg recorregut. Ha estat forjada en festivals com l’Eufònic i confirmada en escenaris com el Palau de la Música o el Sónar +D, on van oferir un singular espectacle immersiu. La seva creativitat es va fondre també al vídeo Collige Virgo Rosas, amb música d’en Carles Viarnès, composta a partir de les imatges generades per l’Alba G. Corral. Aquest 2023 han estrenat nova col·laboració al voltant de Hyper_O, el nou disc de Carles Viarnès basat en modes gregorians i amb l’hiperorgue de protagonista.

Fitxa artística Hyper_O
Hiperorgues, seqüenciadors i pianet: Carles Viarnès
Art visual: Alba G. Corral
Durada: 60 minuts

Més informació
 

pujar inici

Accessibilitat