Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

Divendres, “Riu-te’n del febrer” a Cal Bolet amb Mejorcita de lo Mío

18 de febrer de 2008
La programació d’espectacles professionals del Teatre Municipal Cal Bolet està oferint aquest mes de febrer el cicle Riu-te’n del febrer, tres espectacles d’humor de petit format i de gran proximitat ja que el públic s’asseu en una grada habilitada dalt de l’escenari. Les representacions són en divendres a les 9 del vespre.

L’obra que es podrà veure aquest divendres, 22 de febrer, és Mejorcita de lo Mío, un monòleg de la companyia La Escapista Teatro escrit per Pilar Gómez i Fernando Soto.

'Voy estando mejorcita de lo mío' és una frase col·loquial andalusa que expressa un estat d'ànim on resignació i satisfacció es barregen sàviament. Els de la companyia La Escapista Teatro l'han pres com a divisa per crear un espectacle que escorcolla en les incerteses i temors de cada dia, convenientment amanits amb unes gotes d'ironia i d'humor intel·ligent. Mejorcita de lo Mío és un monòleg on l'actriu Pilar Gómez s'encara amb la vida quotidiana, la posa cap per avall i fa aflorar situacions aparentment anodines fins treure'n un suc divertit, reflexiu, imaginatiu. L'espectacle és un dels descobriments de la temporada i ha fet que La Escapista Teatro hagi obtingut el reconeixement i l'elogi de crítica i públic en tot l'estat.

La Escapista Teatro està integrada per l’actriu de Huelva Pilar Gómez i el director madrileny Fernando Soto. Treballen amb la convicció que el sentit de l'humor és un vehicle absolutament imprescindible per a transitar teatralment per les zones fosques del ser humà. Fan poesia de les coses quotidianes més que de les transcendentals perquè creuen que, com el principi actiu d’un bon medicament, té moltes més aplicacions terapèutiques que contraindicacions.

Més informació:
web La escapista

Teatre Cal Bolet
Preu: 8€

Venda d’entrades a través de Telentrada de Caixa Catalunya
Per telèfon: 902 10 12 12,
Per internet: Telentrada
A totes les oficines de Caixa de Catalunya.

pujar inici

Accessibilitat