Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca proposa noves activitats aquest mes de febrer

30 de gener de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca proposa dues activitats per aquest mes, una xerrada amb el nom Com posar ordre a la casa vital i el grup de conversa Tasta llengües en francès. Ambdues activitats estaran dinamitzades pels/per les propis/ies participants i tindran lloc a l’Escorxador de Vilafranca.
La xerrada Com posar ordre a la casa vital tindrà lloc el dilluns 18 de febrer, de les 19 a les 20’30h. Anirà a càrrec d’Anna Calpe, participant del Banc de Temps i especialitzada en temes d’ordenació de la llar (armari, roba, papers, traster, garatge…), tendència sorgida als EEUU i adreçada a controlar el propi entorn i, en definitiva, la pròpia vida. La idea és fer del propi espai, temps i vida, un millor lloc per viure, treballar i ser feliç. 
L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 5 de febrer, de les 19 a les 20’30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin.
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves, etc.) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació, a la Fassina, trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic [email protected].
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri,  una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel Servicio Público de Empleo i l’Ajuntament de Vilafranca.

 

pujar inici

Accessibilitat