Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves activitats a la tardor

07 de octubre de 2020

El Banc de Temps de Vilafranca reprèn les seves d’activitats en grup en aquest mes d’octubre. S’enceta la tardor amb una proposta de tres activitats, dues de presencials i una en format online. El Tastet de Txi-kung i el grup de conversa Tasta llengües en francès tindran lloc a l’Escorxador de Vilafranca. Per contra, el Tasta llengües en anglès es mantindrà en format virtual. Totes les activitats estaran dinamitzades pels mateixos participants.

El Tastet de Txi-Kung es durà a terme el dimecres 14 d’octubre, de 17.30 a 18.30h, essent Rosada Rovira l’encarregada de dinamitzar l’activitat. El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri. Per assistir-hi cal portar roba còmoda, calçat pla i mascareta.

L’activitat Tasta llengües en anglès tindrà lloc tots els dimecres, de les 19 a les 20.30h i la dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Àngel Torres i Aitor Garcia.

Quant al Tasta llengües en francès serà el dimarts 20 d’octubre, de les 19 a les 20.30h, a càrrec d’Anaïs Martin.

Les activitats estaran obertes a tothom, però és imprescindible inscripció prèvia. Les persones que no siguin membres del BDT de Vilafranca hauran d’aportar un aliment (sucre, farina, oli, conserves, etc...) que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.

I com és habitual també es reprendran les trobades mensuals del grup d’artistes i de caminaires del Banc de Temps de Vilafranca.

El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada en el programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació, a La Fassina, trucar al 938 920 358 (ext. 2511)  o enviar un missatge al correu electrònic [email protected].

pujar inici