Ajuntament de Vilafranca del Penedès
>> INCIDÈNCIA DEL SERVEI DE LA WEB MUNICIPAL

Per motius aliens a l'Ajuntament de Vilafranca, alguns serveis de la web municipal no estan operatius. Estem treballant per restablir-los al més aviat possible. Disculpeu les molèsties.

Notícia

El Banc de Temps proposa noves activitats per al mes de maig

30 de abril de 2019

El Banc de Temps de Vilafranca continua les activitats per aquest mes a l’Escorxador de Vilafranca. Organitza tres activitats: Tasta llengües en francès, Grup de lectura en anglès i Xerrada claus per a unes relacions personals i en parella sanes i autèntiques que estaran dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps que ofereixen aquests serveis. 
L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 7 de maig de les 19h a les 20’30 hores. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin, participant del Banc de Temps i que el francès és la seva llengua materna. 
El Grup de lectura en anglès tindrà lloc els dijous 9 i 23 de maig de les 19h a les 20’30h hi anirà a càrrec de Marta Sastre apassionada de la lectura i de la llengua anglesa. Serà un espai de trobada per a  persones amb un nivell mitjà d'anglès que volen mantenir o millorar el nivell mitjançant la lectura i tertúlia literària. Les sessions es conduiran en llengua anglesa.  Cal portar llibreta i bolígraf. 
La xerrada Claus per a unes relacions personals i de parella sanes i autèntiques tindrà lloc el dimecres 15 de maig, a les 19h. Orlando Bravo, terapeuta i participant del Banc de Temps, serà l’encarregat de dinamitzar l’activitat. A la xerrada es donaran a conèixer les claus per tenir unes relacions personals i de parella amb èxit, idees per saber crear un ambient sa per al creixement dels fills i la parella, i orientacions per recuperar l'amor i plenitud en la vida de parella. 
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del BDT Vilafranca hauran d’aportar  aliments que serà destinat al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
El Banc de Temps de Vilafranca és una activitat emmarcada al programa Espirall, Fem Barri, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Projecte Treball als Barris, i cofinançada pel  Servicio Público de Empleo i el propi Ajuntament de Vilafranca.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació (Av. Catalunya, 22 – recinte La Fassina), trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic [email protected]

pujar inici

Accessibilitat