Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El bus urbà té noves parades als barris de la Girada i el Molí d’en Rovira i al Complex Aquàtic

31 de juliol de 2007
Concretament pel que fa a la línia 1, que connecta l’estació de Vilafranca amb la resta de la ciutat i l’hospital comarcal, s’han habilitat noves parades als barris de la Girada i del Molí d’en Rovira. Així al barri de la Girada i ha una nova parada a la cantonada de la rambla de la Girada amb la rambla de la Generalitat, de manera que aquest barri compta actualment amb tres parades del bus més la parada a l’estació d’autobusos. D’altra banda, l’ampliació del servei, ha permès que el bus urbà pugui tenir dues parades a l’interior de barri Molí d’en Rovira, que fins ara no existien. Són concretament a la cantonada Melió-Mare Ràfols, i al carrer del Dr- Fleming, a l’alçada del passatge de Canyelles. El Molí d’en Rovira ja diposava d’una parada de bus a l’avinguda de Vilanova, tocant al centre sociosanitari Ricard Fortuny. Cal recordar que amb l’ampliació des de principis de juliol, el servei de bus urbà s’inicia una hora abans als matins i el primer bus surt de l’hospital a les 6,50h. Els busos surten a cada hora i 50 minuts i el darrer surt a les 20,50h. La novetat més destacada és la posada en funcionament del servei els diumenges i festius en aquesta línia, responent la demanda dels usuaris. L’horari de pas dels vehicles els diumenges i festius és de 6,50h a 15,41h.
La línia 2 del bus urbà, que connecta l’estació amb l’hospital i la resta de la ciutat (recorregut similar a la línia 1, però en sentit invers), amplia el seu horari a les tardes. El nou horari d’aquesta línia és de dilluns a divendres de 8,10h a 21,54h. L’últim bus d’aquesta línia surt de l’hospital a les 21,10h. El servei d’aquesta línia s’ha ampliat amb una nova parada davant del Complex Aquàtic a la Zona Esportiva.
Finalment, la línia 3, que connecta amb l’estació de tren, el centre de la ciutat i l’hospital, amb una freqüència de pas de cada 30 minuts, manté el seu recorregut i horari habituals, de dilluns a divendres a cada hora i 58 minuts i a cada hora i 28 minuts a partir de les 6,58h a fins a les 19,58h.
Més informació a: http://www.vilafranca.org/html/infoiactualitat/busurba.html

pujar inici

Accessibilitat