Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El centre de Vilafranca s’omplirà de dansa el proper dijous 27 d’abril

19 de abril de 2017

Vilafranca és una més de les ciutats catalanes on se celebrarà la commemoració del  Dia Internacional de la Dansa establert per la UNESCO per commemorar el naixement de Jean-Georges Noverre, considerat el pare del ballet modern. Tres escenaris ubicats a la plaça de la Vila, la plaça Jaume I i la plaça de la Constitució acolliran escoles i grups de diferents estils donant visibilitat a la dansa com a manifestació artística universal. La celebració tindrà lloc en aquests tres espais del centre de la Vila entre les 6 i les 8 de la tarda, actuant cada grup o escola en franges de 15 minuts, algunes de forma simultània.

L’acte està organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca amb la participació dels grups i escoles següents: Atrezzo Dance Academy, Club Esportiu ARA Gimnàstic Catalunya Vilafranca, Escola de Dansa Assumpta Trens, Escola de Dansa CAS, Escola Montagut, Farasha Dansa Oriental, Gatzara Country, Gimdans i Swing Vilafranca.

 

En cas que la pluja obligui a fer canvis en el programa de l’activitat, s’informarà immediatament a través del Facebook del Teatre Cal Bolet, del Twitter de l’Ajuntament de Vilafranca i de Ràdio Vilafranca.

pujar inici