Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, obre portes a la tercera edició

27 de abril de 2020

El Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme, que ofereix l’Escola d’Enoturisme de Catalunya i realitzat en modalitat dual a Vilafranca del Penedès, arriba ja a la seva tercera edició. 

L’aposta per la formació dual és cada vegada més important en tots els sectors, ja que la inserció laboral de l’FP Dual de Grau Superior abasta més del 75% de la formació realitzada. D’altra banda, l’FP en modalitat DUAL ofereix a l'alumne la possibilitat d'estar en contacte amb el sector empresarial 1.000 hores, a través d’unes pràctiques remunerades

L’Institut-Escola d’Enoturisme té una proposta educativa pensada perquè els alumnes estiguin en contacte amb el món professional des del primer dia, i entenguin l’institut com un espai de trobada amb el sector professional.

Les seves instal·lacions compten amb espais que disposen d’aules d’entre 60 m2 i 90 m2, equipades perquè es puguin desenvolupar les formacions  amb un ambient professional, amb comoditat i amb els requisits de seguretat tan necessaris en aquests moments de crisi sanitària. 

Aquest curs les activitats de formació i els centres educatius han vist interrompudes les seves rutines habituals de manera molt sobtada, provocant la readaptació de l’equip directiu, dels docents i dels alumnes a nous sistemes d’ensenyament i d’aprenentatge. A partir de noves eines, i noves metodologies, l’Institut d’Enoturisme ha mantingut la formació des del primer dia de tancament de portes arran de la COVID-19. 

A través d’aquest aprenentatge i de la innovació que s’ha aplicat, els canvis, les reformulacions i l’avaluació realitzada ha permès estar preparats per a l’inici d’un nou curs atenent les reglamentacions que concreti el Departament d’Ensenyament respecte a les classes presencials, o no presencials en els centres educatius.  

Ja es pot sol·licitar una plaça a la nova edició del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, o demanar més informació al web de l’institut: www.escolaenoturisme.cat.

Tan aviat com el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya concreti els processos oficials de preinscripció i matriculació, des de l’Institut-Escola d’Enoturisme de Catalunya es posaran en contacte amb els interessats/des, perquè puguin participar amb tots els requeriments oficials.  

pujar inici