Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Cigró d'Or, el Cava&Hotel Mas Tinell i l’Acadèmia Tastavins del Penedès, guanyadors dels premis Enoturisme Catalunya 2016

27 de juliol de 2016

Aquest dimarts 26 de juliol es va celebrar al celler cooperatiu modernista de Pinell de Brai (Terra Alta), la Segona Nit de l’Enoturisme presidida pel conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget.
Durant la vetllada es van atorgar els Premis Enoturisme Catalunya 2016. L’objectiu d’aquests premis, que lliura el Departament d’Empresa i Coneixement, és reconèixer el treball realitzat per empreses o entitats relacionades amb l’enoturisme que contribueixin a la millora d’aquest sector i la seva qualitat.
De les set categories de premis tres van anar a Vilafranca del Penedès: El Cigró d'Or en la categoria de restaurants, el Cava&Hotel Mas Tinell en la categoria d’hotels i l’Acadèmia Tastavins del Penedès, en la categoria d’art i cultura.
El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora de Turisme, M. Dolors Rius, que van celebrar el paper destacat de Vilafranca i del Penedès en l’enoturime, així com el potencial que tenen de creixement en aquest sector.

pujar inici