Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Notícia

El Club Patí Vilafranca impulsa una formació per promoure l’ocupació i l’oci inclusiu en l’hoquei: “La vida sobre vuit rodes; l’hoquei és divertit”

23 de juny de 2016

El Club Patí Vilafranca, d’acord amb les cooperatives d’inserció Entrem-hi i Mas Albornà, i amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, inicien una formació per a persones interessades en conèixer, formar-se i participar en les activitats esportives del club.

Des de Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès conjuntament amb el Club Patí Vilafranca s’ha iniciat el projecte Ocupació i oci inclusiu. Aquest projecte té el suport de la Diputació de Barcelona des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local. 
En aquesta línia el Club Patí Vilafranca ha organitzat una formació:  La vida sobre vuit rodes; l’hoquei és divertit. L’objectiu d’aquesta formació és donar eines pràctiques a les persones interessades en l’hoquei, que puguin donar suport als entrenaments i crear la figura de l’aprenent mecànic de patins (manteniment de bótes, coixinets, canvi de rodes...). Aquest curs es realitzarà el dies 27, 28 i 29 de juny, de 10h a 11h, a la Fassina i a les instal•lacions esportives del Club Patí Vilafranca.
El públic a qui s’adreça aquesta formació és el de persones en situació de vulnerabilitat i exclusió social de les cooperatives Entrem-hi i Mas Albornà per tal que es vinculin activament en la comunitat vilafranquina però també està obert a qualsevol persona que en tingui interès.
Totes les persones interessades en participar en els diferents accions del projecte es poden adreçar a  al Servei d’Ocupació i Formació (La Fassina) Av. Catalunya, 22, al tel 93 817 19 95.

pujar inici